Vijesti

EDIC Virovitica sudjelovao u događanju Veliki skok u Dravu 2019.

Dana,14. srpnja 2019. godine Informacijski centar Europe Direct Virovitica sudjelovao je u događanju Veliki skok u Dravu 2019. na Križnici (općina Pitomača). 

EDIC Virovitica sudjelovao u događanju Veliki skok u Dravu 2019.

 Svrha sudjelovanja EDIC-a Virovitica na događanju Veliki skok u Dravu, proslava europskih rijeka, je podržavanje inicijative međunarodne akcije za očuvanje europskih rijeka. Cilj događanja je podići svijest građana EU-a o važnosti očuvanja i promocije zaštićenih područja i zaštićenih životinjskih i biljnih vrsta. Centar je imao svoj štand na događanju na kojem su posjetioci imali priliku informirati se o EU te su im bili dostupni promotivni materijali i publikacije povezane uz EU.

Posjetitelji su bili rekreativni sportaši i ostali stanovnici Virovitičko-podravske županije, od najmlađih do najstarijih uzrasta koji su zaljubljenici u prirodu ikoji podržavaju inicijativu za zaštitu europskih rijeka.      

Veliki skok u Dravu 2019. organizirala je Turistička zajednica općine Pitomača, Općina Pitomača, Nippy adventures i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije.

Galerija slika