Vijesti

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2015“: od 27. veljače do 01.ožujka 2015. u Virovitici

Jubilarni 20. sajam međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici na već poznatoj adresi sajamskog prostora u Vukovarskoj ulici 13.

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2015“: od 27. veljače do 01.ožujka 2015. u Virovitici

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Mađarska, a grad partner Velika Gorica.Pokrovitelji nadolazećeg sajma su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.S obzirom na broj prijavljenih zemalja, ovogodišnji sajam ponovo će imati predznak ”rekordni”. Naime, na 20. sajmu Viroexpo nastupit će izlagači iz ukupno 26 zemlja svijeta, čime je nadmašena prošlogodišnja brojka.

Informacijski centar Europe Direct Virovitica također se sudjelovati na sajmu.

Budući da sajam Viroexpo posjećuju različiti profili posjetitelja, poput učenika osnovnih i srednjih škola, studenata, gospodarstvenika, poljoprivrednika, te općenito velike cirkulacije posjetitelja, ovaj sajam je izuzetno dobra prilika za predstavljanje Informacijskog centra i usluga koje on nudi svim građanima Virovitičko-podravske županije.

Informacijski centar Europe Direct će izložiti svoje promotivne materijale i publikacije te pozivati građane da se informiraju o EU. Centar će sudjelovati na sajmu s Razvojnom agencijom VIDRA zbog zajedničkog spektra usluga. Cilj sudjelovanja Centra na sajmu Viroexpo je prezentacija usluga široj javnosti te privlačenje novih korisnika.

Organizatori i pokrovitelji sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o. (www.vpz.hr)

Više informacija o sajmu Viroexpo možete pronaći na stranici www.viroexpo.hr .

Izvor informacija za članak: www.viroexpo.hr
Izvor fotografije: www.viroexpo.hr