Vijesti

[NAJAVA PREDAVANJA] Europska poduzetnička mreža Hrvatske: Europa pred vratima Vaše tvrtke

[NAJAVA PREDAVANJA] Europska poduzetnička mreža Hrvatske: Europa pred vratima Vaše tvrtke

U utorak, 10. studenoga 2020. godine u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica održat će se predavanje na temu: Europa pred vratima Vaše tvrtke. Početak predavanja je u 18 sati.


Pozivamo Vas na predavanje Europa pred vratima Vaše tvrtke u organizaciji Informacijskog centra Europe Direct Virovitica i Razvojne agencije VIDRA te u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom u Hrvatskoj (Zagreb), Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije i Gradskom knjižnicom i čitaonicom Virovitica.

Predavanje će se održati 10. studenoga 2020. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica (adresa: Trg bana Josipa Jelačića 5, 33000 Virovitica), s početkom u 18 sati.

Predavačica će biti gđa Irena Spahić iz Hrvatske gospodarske komore, Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Europska poduzetnička mreža Hrvatske pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge Mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poslovnim institucijama, istraživačkim centrima te sveučilištima u cijeloj Europi. Mreža pruža informacije o zakonodavstvu EU, pomoć pri transferu tehnologije ili pronalaska poslovnog partnera te informacije o mogućnostima financiranja poslovanja.

Cilj predavanja je informirati građane Virovitičko-podravske županije oradu Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj s naglaskom na usluge koje Mreža pruža poduzetnicima s područja Hrvatske, koje informacije su u mogućnosti pružiti i kako pomoći pri internacionalizaciji poslovanja i pronalasku potencijalnih partnera na stranom tržištu.

Kako bismo osigurali poštivanje propisanih epidemioloških mjera, broj posjetitelja je ograničen.

Slijedom navedenoga, molim potvrdite svoje sudjelovanje prijavom na e-mail:renata.tausan@ravidra.hr .

Ulaz je besplatan i sviste dobrodošli!