Vijesti

Predstavljanje natječaja za poduzetnike u 2015. godini

Pripremite se za nadolazeće natječaje, te saznajte što vas sve očekuje u 2015. godini.

Predstavljanje natječaja za poduzetnike u 2015. godini
Ministarstvo poduzetništva i obrta poziva Vas na regionalnu informativnu kampanju u sklopu projekta Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II. Prezentacija će biti održana u utorak, 13. siječnja 2015., s početkom u 11:00 sati u prostorijama gradske vijećnice Grada Virovitica na adresi Trg kralja Zvonimira 1, Virovitica. U sklopu prezentacije pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak predstavit će natječaje za sredstva iz EU fondova koja su dostupna poduzetnicima u 2015. godini.

Isto tako predstavit će se elektroničke aplikacije za savjetovanje putem koji će poduzetnici, obrtnici i zadrugari po prvi puta moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i/ili primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjene postojećih propisa te na taj način aktivno sudjelovati u donošenju propisa koji će im u budućnosti olakšati poslovanje.

Molimo da svoj dolazak potvrdite do 12. siječnja 2015. na adresu e-pošte: info@bizimpact.hr ili na broj telefona (01) 798 0982. Dodatne informacije o projektu možete pronaći na web adresi www.bizimpact.hr.