Vijesti

Tjedan Europe u Virovitičko-podravskoj županiji

 

Svake godine Informacijski centar Europe Direct Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA obilježava Tjedan Europe u Virovitičko-podravskoj županiji.

Tjedan Europe u Virovitičko-podravskoj županiji
Tjedan Europe obilježava se u Tjednu kada se slavi Dan Europe, 9. Svibnja. To je dan sjećanja na govor Roberta Schumana,tadašnjeg francuskog ministra vanjskih poslova u Francuskoj, gdje je predstavio danas prihvaćenu viziju europskog jedinstva.

 

Kako bi se i ove godine prigodno obilježio Tjedan Europe u Virovitičko-podravske županije, Pozivamo Vas da nas podsjetite na štandu u Centru grada Virovitice (Trgu kralja Tomislava, ˝kod sata˝)10. Svibnja 2019. Godine s početkom od 10.30 sati te zajedno s nama obilježite Dan i Tjedan Europe u Virovitičko-podravskoj županiji.

Ove godine naglasak obilježavanja Tjedna Europe je a kampanji Europskog parlamenta ¨Ovaj put glasam¨ kojom pozivamo građane daizađu na izbore i sami odluče o svojoj budućnosti. Građanima će biti dostupni promotivni materijali povezani sa EU i izborima za Europski parlament te će im na raspolaganju biti osoblje EDIC-a Virovitica za sva njihova pitanja o EU.