Vijesti

U Poduzetničkom inkubatoru u Pitomači održano predavanje za buduće i mlade poduzetnike

Dana, 17. prosinca 2019.godine u Poduzetničkom inkubatoru u Pitomači održano je predavanje za buduće i mlade poduzetnike.

U Poduzetničkom inkubatoru u Pitomači održano predavanje za buduće i mlade poduzetnike

 

Zanimljivo predavanje je održala direktorica Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije, gđa. Neda Martić te zamjenik direktorice Josip Hetrih. Predavanje je održano u sklopu projekta EDIC Virovitica, projekta Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije i projekta RUPO.

Cilj predavanja je bio informirati mlade poduzetnike i sve one koji to žele postati sa temeljnim odlikama dobrog poduzetnika, da li mogu biti poduzetnici te da je temelj uspješnog poslovanja kreće od dobre poslovne ideje. Naglasak predavanja gđe. Nede Martić bio je uputiti mlade poduzetnike u pokretanje poslovanja od samog procesa stvaranja poslovne ideje pa do razvoja i unaprjeđenja poslovanja te na kraju i ono najvažnije,pronaći odgovarajuće tržište za svoje proizvode.

Budući da je izgradnja Poduzetničkog inkubatora u Pitomači sufinancirana sredstvima Europske unije te će do kraja godine biti otvoren za mlade poduzetnike, g. J. Hetrih je buduće poduzetnike upoznao sa uslugama koje nudi Poduzetnički inkubator u Pitomači, ali i ostali inkubatori u Virovitičko-podravskoj županiji (Virovitica, Slatina i Orahovica) koji čine Mrežu poduzetničkih inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji.

Galerija slika